- Kia Parīzes auto izstādes ietvaros šogad pārsteigs ar Kia tiešsaistes virtuālo tūri, kurā būs iespējams aplūkot 23 zīmola modeļus.
- Ar Google View starpniecību varēs iepazīties ar Kia jaunāko modeļu ārējo izskatu un interjeru.
- Kia virtuālā tūre piedāvās iespēju ikvienam iepazīt katru Kia modeli attālināti, sajūtot izstādes patieso burvību.
- Kia Parīzes izstādē šogad prezentēs jaunākās paaudzes Sorento modeli.

Kia zīmola cienītājiem šogad būs iespēja attālināti izbaudīt jauno Sorento un visu Kia modeļu klāstu, pateicoties Kia 72 metru garā Parīzes auto izstādes stenda virtuālajai tūrei, kura būs pieejama ikvienam interesentiem tiešraidē jau no 9.oktobra.

Kia ir pirmais automašīnu ražotājs, kas līdz šim radījis virtuālo auto izstādes tūri. Tā būs redzama Google Maps sabiedriskajā vietnē Views, kurā lietotāji publicē savas fotogrāfijas un panorāmas skatus.

Parīzes izstādes stenda virtuālā tūre ļaus lietotājiem virtuāli pārvietoties un izpētīt visas 23 Kia automašīnas, kas pieejamas apskatei Porte de Versailles izstāžu centrā, un pat tuvāk aplūkot katras automašīnas iekšpusi.

Lietotājiem būs pieejama informācija par katru izstādē apskatāmo automašīnu tikai viena klikšķa attālumā. Saturs tiks automātiski tulkots vairumam Kia vispopulārāko Eiropas tirgu, un automašīnu attēli un apraksti ar sabiedrisko mediju tīklu palīdzību būs uzreiz koplietojami lietotājiem.

Parīzes auto izstādē pirmo reizi plašākai sabiedrībai tiks prezentēts jaunais SUV Kia Sorento. Tiem, kuri nevarēs ierasties uz izstādi personīgi, izmantojot Google View funkciju, būs iespēja ar virtuālās tūres starpniecību 360° leņķī iepazīties gan ar automašīnas ārējo izskatu, gan salona dizainu.

Vēl viens jauninājums, ko Kia izstādes ietvaros prezentēs pirmo reizi, ir inovatīvā dīzeļa-elektrības hibrīda spēka piedziņas tehnoloģija, ar kuru aprīkots Kia Optima T-Hybrid sedans.

Kia Motors Europe viceprezidents mārketinga jautājumos Arturs Martins (Artur Martins): “Auto izstādes ir daži no vissvarīgākajiem notikumiem mūsu darba kalendārā, jo tā ir iespēja iepazīstināt masu medijus un sabiedrību ar mūsu jaunākajiem modeļiem. Ar virtuālās tūres starpniecību vēlamies šo iespēju piedāvāt pēc iespējas lielākam cilvēku skaitam.”

“Parīze ir pirmā vieta Eiropā, kur cilvēki varēs apskatīt jauno Kia Sorento, taču šoreiz tiem, kuri nevarēs apmeklēt pasākumu, būs iespēja iegūt pirmo iespaidu par automašīnu un visu Kia jauno un inovatīvo produktu klāstu,” piebilda Martins.

Izstāde tiks atvēta apmeklētājiem 4. oktobrī, savukārt Kia virtuālā tūre būs pieejama ikvienam interesentam no 9. oktobra.
Lai to atvērtu, lūdzu, izmantojiet šo linku: www.kia.com/eu/parismotorshow